¨°o.O (فيونكات بنات) O.o°¨


للفله والصرقعة والحركات الكوول  
الرئيسيةالبوابهاليوميةس .و .جمكتبة الصوربحـثالأعضاءالتسجيلالمجموعاتدخول





شاطر | 
 

 ♥♥♥ويل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
soso_98
المديره العامه
المديره العامه
avatar

شعار المنتدى ^_^ :
,اوسمتي..~ : وسام للنشاط




عدد المساهمات : 631
السٌّمعَة : 6
تاريخ التسجيل : 12/10/2010
العمر : 20
الموقع : المدينة

مُساهمةموضوع: ♥♥♥ويل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   الأربعاء أبريل 06, 2011 3:34 am

السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

ياااااااااااااااااااااه يا بنات نفسى احكيلكم على معاناتى مع فشلى فى حلويات كتير خليتنى اخاف اقرب ناحية التورتات [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

او حتى احلم فى منامى باى تورتة او حتى كيكة

امبارح
كان عيد ميلاد زوجى العزيز تانى عيد ميلاد من اول جوازنا فقررت انى اعمل له
تورتة و هو يقولى بلاااااااااااش اقوله نفسى اعمل حاجة حلوة فى عيد [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]ميلادك يقولى انتى كدة حلوة لما مبتعمليش حاجة مش عايزين خسائر فى الارواح

المهم عشان ماطولش عليكم خليته يروح شغله و عملت تورتة و ادى النتيجة
7
7
7
7
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



يا ريت تقولولى رايكم بمنتهى الصراحة و اطلب الرأفة لكونى اول مرة اعمل تورتة[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


المقادير ل[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]:

7 بيضات - كوب ونصف دقيق منخول مرتين - [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]- كوب و نصف سكر مطحون و منخول - معلقتين خل - معلقة بيكنج بودر
الطريقة :
1- فصل الصفار عن البياض
2- وضع كوب الا ربع سكر على الصفار و [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]و نضرب لمدة عشر دقايق لحد ما يبقى كريمة لونه اصفر فاتح قوى
3- ضرب البياض لحد ماتظهر الرغاوى البيضاء و نحط كوب
الا ربع سكر و فانيليا و معلقتين الخل و نضرب مدة كبيرة لحد ما يتكون
المارينج عامل زى الكريم شانتيه

4- نضع الدقيق شويه شويه عالصفار و نقلب و بعد كدة نحط البياض شوية بشوية و نخلط بالراحة من تحت لفوق كل ده بمعلقة خشب
5- ندهن القالب و نحطه فى الفرن و بنكون فاتحينه من قبلها بعشر دقايق ونسوى الكيكة على 180 درجة
6- استوت نخرجها فى مكان دافى و نقلبها على منخل مش على حلة عشان القعر بيعرق و يلزق فى الحلة لازم حاجة مخرمة
7- بعد ما تبرد نحطها نصف ساعة فى الفريزر لو مستعجلة زيي اما الطبيعى تقعد يوم بليلة فى التلاجة
8- اخرجها و اقسمها بالنص و اسقى [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]باى حاجة عصير او مربى او شربات
9- الحشو كريم باتسيير + موز + مربى فراوله
10- التزيين : كور بسكوت عبارة عن بسكوت مفتت و جوزهند مخلوط بمربى +فواكه +مربى +كريم شانتيه + بسكوت مفتت على اجناب التورتة




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://soso9.banouta.net
fatoma_2000
نائبة المديرة
نائبة المديرة
avatar

,اوسمتي..~ : وسام مقدم هدية من قبل الادارة

وهذا وسام اخر لمواضيعها المميزة

وسام الفائزة الاولى في مسابة المعلومات المدسيه

وسام للنشاط



عدد المساهمات : 674
السٌّمعَة : 3
تاريخ التسجيل : 26/03/2011
العمر : 18
الموقع : مصر

مُساهمةموضوع: رد: ♥♥♥ويل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   الأربعاء أبريل 06, 2011 4:14 pm

شكرا كتيييييييير
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://arigalhob.forumarabia.com/post
soso_98
المديره العامه
المديره العامه
avatar

شعار المنتدى ^_^ :
,اوسمتي..~ : وسام للنشاط




عدد المساهمات : 631
السٌّمعَة : 6
تاريخ التسجيل : 12/10/2010
العمر : 20
الموقع : المدينة

مُساهمةموضوع: رد: ♥♥♥ويل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥   الجمعة يوليو 08, 2011 10:28 pm

العفوووووووووو

شكرا لمرورك




[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://soso9.banouta.net
 
♥♥♥ويل يا ويل أخيرا كسرت حاجز الخوف و عملتها♥♥♥
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
¨°o.O (فيونكات بنات) O.o°¨  :: °•( منتدى عالم البنات )•° :: | المطبخ ~-
انتقل الى: